+31 318 541 369

GWTech

Duurzaam ondernemen met een pelletketel

Wil uw organisatie inzetten op duurzaamheid en besparen op uw verwarmingskosten? Dan is stoken met een pelletketel een hele mooie optie. Het is aanzienlijk voordeliger dan verwarmen met gas en er gelden verschillende subsidiemogelijkheden. U verduurzaamt zo niet alleen, maar u verdient er ook aan.

GWTech is de specialist in Nederland als het gaat om pelletketels. GWTech is in de zakelijke markt groot geworden met houtpellets-verwarmingssystemen voor onder meer blokverwarming voor woningbouwverenigingen en woonstichtingen en voor de bloembollenindustrie.

Dit hebben wij bereikt in samenwerking met de beste leveranciers in Europa. Denk aan pelletbranders van Janfire (SE), pelletketels van Osby (SE), ondergrondse pelletopslagtanks van Mall (DE), besturingssystemen van Red Fox (NL) en vele andere gespecialiseerde partijen.

Behalve levering van de het verwarmingssysteem, adviseert GWTech ook over de meest geschikte oplossing. Ook coördineren en bouwen we de installatie en leveren deze bedrijfsklaar op. Daarnaast levert GWTech houtpellets (bulk) van de beste kwaliteit en onderhouden we uw systemen. Zo heeft u er geen omkijken naar heeft en bent u verzekerd van een hoog rendement.

Subsidie in uw organisatie

  • De Energie-investeringsaftrek (EIA) is een fiscale regeling waarmee de overheid u ondersteunt bij investeringen in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie. 

Wij kijken graag samen met u naar uw wensen en mogelijkheden om tot de meest succesvolle oplossing te komen.
Uw duurzame verwarmingspartner van begin tot het eind!

Voordelen van een pelletketel – pelletkachel-cv

  • Co2-neutraal
  • Verwarming én warm tapwater
  • Lage stookkosten & stabiele prijzen
  • U bent onafhankelijk van energiebedrijven
  • De pelletketel en cv-kachel werken volautomatisch
0
Shares